Moder jord

//Moder jord

Moder jord

21 desember – 2016

Jeg skal forandre verden, om så alene, dette har mitt vært mantra i flere år.

Det er den innstillingen ALLE må hente styrke til nå!

Kjære ungdom!

Moder jord legger et tungt ansvar på dere. Men det er dere som skal arve moder jord når vi er borte. Dessverre er moder jord i svært dårlig forfatning. Den er døende og må derfor gå ut i ett skifte. Vi kan ikke drepe moder jord. Vi er midt i ett skifte. Store forandringer vil finner sted og dere må bli mentalt forberedt på at verden vil forandre seg voldsomt. 85% av mennesker tar ikke ansvar for moder jord. Det er svært få voksne rundt oss som tar ansvar. Ingen politikere tar ansvar.

Det er ingenting av det du lærer på skolen som er viktig, det finnes ikke viktig. Det er bare en ting som NÅ er viktig. Det er å få balanse på moder jord. Du trenger ingen utdannelse hvis du ikke har luft å puste i. Vår lekeplass er snart ugjenkjennelig. Derfor er det du som må ta egne valg for en bedre verden.

Det er kjøtt/melkeproduksjonen som har og lager en voldsom ubalanse på moder jord. Kjøtt/melkeproduksjonen står for den største rovdriften. Kjøtt, melk og egg gir kroppen din ekstremt mange sykdommer, men kjøttindustrien holder dette hemmelig for deg. De tenker bare på å selge mest mulig, dette gjelder rovdriften av moder jord også. Ca 80% av ferdigmat du kjøper er tilsatt melk og sukker. Sukker er farligere enn den sterkeste narkotika, men ingen tar ansvaret for deg som barn, voksne bare kjøper og serverer. Ingen politikere tar ansvaret for å beskytte deg mot dette. Ingen skoler lærer deg om riktig kosthold. Heller ingen leger, eller foreldre. At dine foreldre gir deg kjøtt, melk og egg er fordi de elsker deg og vil deg ditt beste. Utfordringen ligger i at voksne er samfunnsbrikker og er meget uviten. De har ikke åpnet øynene og hjertet sitt. De tror på alt samfunnet forteller dem. De lever livene sine i en stor løgn. Dagens mat gir deg kreft, mange farlige sykdommer og fedme. Du må se høyere på dine foreldres valg, de har en hjerne som er forgiftet av søppelmat, legemidler og alkohol. I tillegg er de ikke åndelig utviklet og separert fra naturen og seg selv. Hjernen deres er feil utviklet.

Det er du som ungdom og barn som nå må ta ett valg. Rovdriften av moder jord må stoppes nå. Du som ungdom må sette deg inn i moder jords situasjon. Du må lete etter visdommen. Du må forandre dine foreldre. Du må hjelpe dine foreldre og lærere til å våkne opp. Du som barn/ungdom kan forandre voksne gjennom hjertet. Nå må de forstå sannheten. Dine foreldre sier du må ha kjøtt for å leve, dette er totalt feil. Dine foreldre sier du må drikke melk fordi du må ha kalsium slik at du får sterkt skjelett. Dette er også løgn. Det er faktisk motsatt. Sykdommer blir borte i en kropp som får riktig næring. Spiser du søppelmat blir kroppen din søppel. Og dine foreldre serverer deg søppelmat. Siden kroppen din ikke får riktig næring, spiser du mer og blir overspist og underernært.

Din kropp trenger levende mat, spiser du døde dyr spiser du negativ energi. Kroppen din er levende og fortjener ikke å bli behandlet som en kirkegård. Spiser du døde dyr? Og hvorfor spiser du ikke hund og katt? Mennesker er dyr som skal spise planter på samme måte som elefanten, sjiraffen, og andre planteetere. Vi er alle en. Spiser du kylling, spiser du din lillesøster.

Moder jord er ødelagt pga kjøttproduksjonen og dette må alt levende på moder jord nå ta konsekvensene av. 350 barn dør av sult pr time pga kjøtt/melkeproduksjonen. Du tar dermed også ett valg og tar ansvaret for alle barna som sulter i hjel. Hvis vi velger planteføde er det ingen mennesker som trenger sulte og dø. Ufattelig mange sykdommer kunne vært reversert hvis vi mennesker gikk over til ett plantebasert kosthold. Spør lærene deres på skolen, hva er antibiotika? Spør hvordan menneskene kunne ødelegge denne fantastiske medisinen? Konsekvenser? Her burde politikere ha vært straffskyldige. Også når det gjelder vår matsituasjon og moder jords situasjon. Det er systemet som har styrt mennesker og moder jord ut i ett menneskeskapt helvete. Politikere er totalt blottet for visdom og kommer ikke til å sørge for at du har det primære i fremtiden. De klarer ikke sørge for det primære til de som kommer etter oss. Fisken i havet er snart borte, store deler av havet er dødt. Vi kan snart ikke høste mer fra havet. Fisken er forgiftet og ikke bra for kroppen din. Moder jord sliter og det er bare dere som kan ta ansvar. Politikere og ellers mennesker rundt deg tar ikke ansvar. Alt har vært prøvd. Du trenger ikke demonstrere. Alle ord er sagt og alt er forsøkt. Det eneste du trenger å gjøre er å sette deg inn i sannhetens fakta, ta ett valg og gi dine foreldre beskjed om ditt valg. Dine foreldre må ta deg på alvor hvis di har respekt for deg. Det blir din store utfordring. Vær sterk, vis karakter og bruk den tiden du trenger.

Voksne mennesker har ikke respekt for seg selv, dermed utvises det ikke respekt for deg som barn og ellers valg i samfunnet. For moder jord. Mennesker som tar opp kampen med kjøttgigantene blir drept. Hvor er Greenpeace? Dere må skjønne at ingen andre enn dere selv må forandre verden. Ikke bare til ett bedre sted for deg selv, men for helheten. Vi er ingenting uten helheten.

Hva gjør vi mennesker når det ikke er mat og vann til alle? Hva gjør politikere når det blir unntakstilstand i verden, og veldig mange vil inn i Norge? Krangler om bilpakke? Når det er kjøttproduksjonen som burde vært vårt hovedfokus. Hva gjør vi mennesker når store naturkatastrofer inntreffer? Med tanke på at det meste av maten er importert?

Vi må stoppe utslipp NÅ.

Hele moder jord må fredes.

TOTALT!

2018-10-06T11:17:14+01:00