Vi trenger ikke flere ord. Vi trenger handling!

//Vi trenger ikke flere ord. Vi trenger handling!

Vi trenger ikke flere ord. Vi trenger handling!

Visdom i form av handling!

Utklipp: Kronprinsesse Mette-Marit delte svigerfar sine erfaringar frå kvardagslivet blant indianarar i Amazonas då ho talte til forsamlinga som skal få fart på det norsk-canadiske næringslivssamarbeidet.Etter at han hadde lært om den unike kunnskapen, kompetansen og djupe innsikta dei hadde, var han usikker på om han forlèt eller reiste tilbake til sivilisasjonen då han reiste derifrå, sa kronprinsesse Mette Marit Så kom kronprinsessa med eit klart råd til forsamlinga, representantar for norske og canadiske styremakter og næringslivs folk frå Norge og Canada.

– Urfolk har kunnskap og erfaring det er verd å lytte til på mange område. Særleg når det gjeld den saka som betyr aller mest for oss i dag: respekten for liv og Moder Jord. La dette vere eit felles grunnlag for alt vårt samarbeid.
Urfolk sit på kunnskap og erfaringar som er verd å lytte til i mange samanhengar.

Kjære Kronprinsesse; Hva med å fylle deg med denne visdommen, ikke bare snakke om den.
Du gjør ingen forskjell med snakket ditt.
Det gjør ingen forskjell.
Det er ikke imponerende.
Verden trenger handling, ikke flere gjentakelser.
Du blir ikke vis ved å gjenta ord som andre har sagt før.

Du har brukt narkotika. Du vet at narkotika er farlig. Psykedelika er positiv energi. Menneske kan ikke bli fysisk avhengig av Psykedelika. Det skjønner du når du drikker Ayahuasca. Det er ingen behagelig opplevelse. Det er behagelig etterpå. Når du har kvittet deg meg baggasje som ikke gagner deg, andre og helheten.

Psykedelika er menneskets siste håp. Moder jord kaller på dere. Benytt dette unike verktøyet med respekt.

Hvorfor reiser du ikke til Peru selv og drikker moder jord? Hent visdommen du så fint snakker om. Vær sammen med urbefolkningen. Ha sermonier sammen med vise mennesker. Bring verktøyet med deg i sjelen til Norge og gjør en forskjell. Du kan ta egne valg. Sett til side gamle tankemønster. Du kan bli ett menneske som slår gjennom med nytt tankesett.
Du kan bli ett forbilde.

Nobels fredspris: Mette-Marit med øredobber til 80 000 kroner
Du er ikke ett forbilde som verdens barn trenger. Du er det motsatte hva verden trenger nå.

Du er en vinner Mette Marit. Du har det i deg. Jeg vil se deg blomstre, på ekte. Du har så mye mer å gi helheten. Det er ingenting som er tilfeldig =)

Du har det rette lyset, let inne i deg selv.


2019-02-12T14:40:34+01:00