Something

//Something

Something

Her på Freespirit er det lagt ut mange innlegg. For de fleste vil de få en følelse av å lese innlegget. Om det er fin, fantastisk, støtende, sjokkerende, tankevekkende, opphissende, kvalmende, glad,sur, trist, sint … eller uansett følelse, så er det faktisk det Freespirit handler. Om å skape en følelse! Kunst er å skape en følelse. Freespirit er kunst. Min kjære samboer har lagt ut fantastiske kunstverk på Freespirit. Og satt maaaasse følelser i sving :-).

Hvorfor ønsker Freespirit å skape følelser vil nok enkelte spør? Svaret blir så enkelt: Les bloggen!

Jeg føler nå at min tid for bloggen er kommet. Det blir nok innlegg om Religion, Utdanning, Arbeid, Miljø, Selvberging, Barndom, Kunst, Musikk, Film, Livet, Helse, +++. Jeg vet ikke i hva slags rekkefølge innleggene kommer i og hva som kommer, og mye av stoffet får komme når det føles riktig. Men det blir å handle om mitt liv og de valgene jeg har tatt, hva jeg har lært, hva jeg har blitt, hva jeg skal bli, og det som føles naturlig å ha skrive rundt dette. Altså jeg vet ikke hva som kommer selv:-).

Å skrive noe om meg selv har jeg ikke hatt noen følelse for tidligere. Etter mange år som samboer med verdens beste sjel så forandrer man seg. Det er ikke mulig å ikke forandre seg med å leve sammen med henne. Forandring er livet hennes, hennes kall, hennes stemme, hennes sjel. Man blir forvandlet med å være i nærheten av henne, om man vil eller ikke. Hun er et fantastisk menneske, full av kjærlighet, snillhet, bestemthet, frihet, ømhet, klarsynthet, åndelighet, klarhet, storhet, ….. Ei svært spesiell sjel! Som fortjener oppmerksomhet og bli hørt!  Jeg anbefaler å lese alle innleggene hennes. Og mine også da:-)!

2019-04-01T12:23:43+01:00