Kjære Øystre Slidre kommune

//Kjære Øystre Slidre kommune

Kjære Øystre Slidre kommune

 

Kjære Øystre Slidre kommune! Kjære alle kommuner!
Er det noen i kommunen som vil være med å ta ansvar for Norges barn? De trenger oppegående, vise voksne som behandler hele barnet med respekt. Det er ingen foreldre, lærere, eller politikere som tar ansvar. Barn trenger veiledning innen feks kosthold. La kosthold være første fokus. Barn trenger politikere som setter seg inn i moder jords situasjon. Kun da forstår dere at det snart ikke er mat og vann nok i verden. Det meste av vår mat er importert, noe som gjør oss svært sårbare når verden forandrer seg voldsomt. En større naturkatastrofe er nok til at vi ikke kan importere. I tillegg er barns kost horribel. Voksne mennesker serverer søppelmat til våre barn. Selv kostholdseksperter er lite vise. En hjerne kan ikke utvikle seg riktig hvis den ikke får riktig næring. En kropp kan ikke utvikle seg riktig uten riktig næring. Barnets helse er ikke i fokus. Barn presterer ikke slik de skal uten riktig næring. Dette burde være hovedfokus i alle skoler. La dyrking være en stor del av barnets liv på skolen. La barna dyrke sin egen mat, tilberede sin egen mat, sammen med voksne, vise mennesker. La barn få forståelsen og visdommen av hvor maten kommer fra. Lær barn å ha respekt for maten vår. Hva skal barn med god utdannelse hvis de ikke har helse? Vi kan stoppe fedmebølgen som allerede har etablert seg i Norge. Hvis vi ikke rettleder barn nå, vil vi få en horribel akselerering av sykdommer. Det er bare én vei å gå for å stoppe kreft, diabetes og alle sykdommer som følger med dagens kosthold.

Jordbruket er bygget ned av staten. Det står mange gårdsbruk tomme i Norge. Samarbeid om økologisk dyrket mat. Hele Norge. Dyrk inne og ute. Hydroponics til innedyrking er innovativt og besparende. Miljøsparende og frisk næringsrik mat hele året. Kortreist og energisparende. Vi slipper også unna mye emballasje/søppel. Avfall fra plantebasert mat går rett i komposten. Mindre avfall totalt i verden. La barn dyrke medisinske urter. Ta frem gammel visdom. La barna dyrke maten. La barna åpne sin egen skolebutikk. Der de kan selge frisk fersk mat til f. eks foreldre. Da lærer de også å videreformidle visdommen. Og lærer hvordan det er å drive næring. La hele skolen samarbeide sammen, alle aldre.

Maten vi kjøper i butikken i dag har ca bare 40 prosent næringsinnhold. Fordi maten er gammel når den kommer til Norge osv. Da må vi spise dobbelt så mye, og fordøyelsen vår er allerede overbelastet. Å dyrke inne gir også en større sikkerhet, hvis vi har alternative strømkilder. Når f. eks Yellowstone blåser, kan vi ikke dyrke ute, og sola vil ikke skinne gjennom asken. Solcelle er ikke godt nok. Men jeg kan ikke så mye om denne teknologien. Barn som dyrker sin egen mat får et helt annet forhold til kost, moder jord, seg selv osv. De finner en indre ro i alt kaoset. Mitt håp er at Øystre Slidre skal ta ansvar for barns kosthold. Norge er et lite land, og slike tiltak vil fort smitte over på andre kommuner/barn. Vi kan gjøre en forskjell. Hvis alle barn skjønner viktigheten av å ta ansvar for sin egen helse, og samtidig stopper vår aller største klimatrussel – kjøttproduksjon. Og er med på å ta ansvar for 350 barn som dør i timen av sult pga kjøttproduksjon. Da vil vi utvikle vise barn for fremtiden. Barn som tenker selv. Barn som tar ansvar. Vi må gi barn mer ansvar. Samfunnet undervurderer barn. Hvis én kommune tar riktig valg, kommer andre etter. Hvis alle barn i Norge får ta ansvar, kommer andre land etter. Gi barn ansvar, de skjønner mye fortere enn voksne. De tar vise valg mye lettere. Barn forstår. Vi har internett, så verden er liten. Vi kan berge barns fremtid. Vi må gjøre dette nå, hvis ikke har vi ingen forutsetninger til å overleve. Jeg kan ikke få sagt dette kraftig nok. Hvis vi ikke stopper rovdriften av moder jord nå, har vi for lite mangfold til overlevelse. Om få år er Amazonas totalt ødelagt. Få år. Mangfoldet er her for oss. Vi dreper mangfoldet. Vi tilpasser oss ikke. Vi trenger fire jordkloder for å produsere nok kjøtt i fremtiden, svaret sier seg selv. Enten kan vi snu nå, det er vår siste sjanse. Eller så går det bare en vei med mennesker. Barn må uansett ta konsekvenser av en verden i ubalanse, skapt av uvise mennesker. Dagens levesett. Vi må lære barn viktigheten av å moderere seg. Hva som er viktig i livet. Vi må lære barn visdom. De finner ikke visdom i dagens samfunn. Vi må gi barn mer ansvar. Dagens system skaper barn som er separerte fra seg selv og dermed alt rundt. Vi må vise barn respekt. Det er en stor utfordring, siden 85% av mennesker ikke har respekt for seg selv.
Vi må lære barn å elske seg selv!!!!!!!!

Vi må få inn mindfullness, Yoga og meditasjon i samfunnets skoler.
La barn dyrke sin egen mat. Barn kan snu foreldres tankesett gjennom hjertet.

Jeg har møtt ordføreren i Øystre Slidre. Jeg elsket sjelen hans umiddelbart. Han er ikke en samfunnsbrikke som resten av politikere jeg har møtt. Denne mannen er annerledes. Han har ett åpent hjerte. Jeg har et stort håp og at denne mannen skal ta ansvar for barn i kommunen. Hvem vet, kanskje denne mannen er med på å forandre hele Norge med sine valg. For så å vise verden. Denne mannen kan faktisk alene forandre hele verden. Hvis vi handler i positiv energi, svarer universet tilbake med samme energi.

Det er mange som allerede har tatt ett bedre valg for helheten. Nå må resten følge etter!

Vi må handle nå. Dette er vår aller siste sjanse.
Det er kun nå vi kan snu vår skjebne.
Alt er som det skal!

 

2019-02-12T14:40:33+01:00