Bli vis

//Bli vis

Bli vis

Bli vis!
For deg selv, de som kommer etter oss, og for moder jord.

Det er viktig at du finner din egen sannhet, at ingen forteller deg hva du skal gjøre. Det er dine valg og du må selv gå stien for å finne din indre visdom.
Ikke lytt til meg, leger, eksperter, foreldre eller lærere. Lytt til deg selv. =)

Jeg og andre prøver bare å vekke deg, få deg til å våkne. Forstå sannheten.
Hvis ungdom ikke våkner nå, og hjelper moder jord med vår aller største rovdrift, har vi mennesker ingen forutsetninger for overlevelse.

Det er mange utfordringer som finner sted, men kjøttindustrien er den største og viktigste vi må ta tak i.

Vi mennesker skal høste og spise rett fra moder jord.
Mest mulig rå plantebasert mat. (Mennesker har allerede ett svekket immunforsvar.)
Kun håndlagde produkter skaper ballanse.
Industrien må bort. 80% av mat i butikken er tilsatt sukker og meieri. For mye sukker skader deg stort.
Når du har funnet sannheten, så skjønner du at du er med å ødelegge moder jord med feks å kjøpe ett nestleprodukt i butikken.
Da støtter du ikke fiskeoppdretter, som bare tenker på sin egen bankkonto. De spyr ut giftige medisiner i havet og er så dumme å tro at dette bare er lokalt. Konsekvenser kommer.
Kjøpmannen som driver butikken, tenker bare på å tjene penger. De tar ikke ansvar for moder jord eller din helse. De selger søppelmat uten å blunke.
Dere må forstå at voksne mennesker rundt deg, er slaver i en pengestyrt verden.
Hudpleieprodukter inneholder myyye gift som trekker rett inn i kroppen din. Kjøp produkter som er snillere med deg. Feks på greenspirit.no. Bli vis på dette området med å lese informasjonen som ligger på nettsiden.
Kutt ut all drikke du får kjøpt. Drikk vann og juicer. Juice lager du selv.
Ikke bruk fluor, det er gift. Dine foreldre og tannleger sier du må bruke dette. Tannleger sa også at amalgamfyllinger ikke var farlig. I dag er amalgam forbudt, fordi det er gift. Leger reklamerte også for sigaretter en tid tilbake.
Fluor sløver ned din pinalkjertel. Hitler brukte også fluor i drikkevannet til fanger for å få de medgjørlig og robotaktig. Samfunnet sløver ned din pinalkjertel med vilje, da de vet at hvis denne kjertelen er sløvet, er du lettere å styre inn i en pengestyrt verden. At du blir medgjørlig og gjør som samfunnet forventer. At du holder kjeft og ikke tenker selv.
Men den viktigste årsaken for at samfunnet bruker denne giften er fordi de vet at pinalkjertelen er svært viktig for åndelig vekst. Vi er åndelige, alle som en. Når pinal ikke er aktiv, stenger du ute Kosmisk energi.
Samfunnet vil at du skal tro på en menneskeskapt Gud. Da settes du inn i en begrenset tankegang, du settes inn i en liten boks og kan ikke se hva som skjer utenfor. Du begrenser din egen åndelig utvikling. Du trenger ikke åpne øyne eller lese deg frem til det åndelige. Du er skapt av noe mye større enn en begrenset menneskeskapt Gud. Ikke åndelige mennesker er ikke intelligente mennesker. Du er universet, dans med.
Lær deg meditasjon. Få kontakt med deg selv og universet. Elsk deg selv og magien blomstrer.
La din egen yoga ta deg med på en fantastisk reise.
Streb etter å løse alle utfordringer med kjærlighet, det er den eneste måte å løse utfordringer på.
Vær kritisk til hvordan du bruker internet og TV.
Ikke lytt til noen reklamer.
Ikke bruk legemidler, kun livsviktige medisiner. Medisiner er gift for kroppen din. Vi finner all medisin i naturen.
Ikke gå på noen dietter. Ingen dietter er bra for kroppen din. INGEN! Når du tilfører riktig næring vil kroppen forandre seg til slik den egentlig skal være og se ut. Skift kosthold og gi kroppen det den trenger. Hjernen din fungerer ikke med søppelmat. Utvikle kropp og hjerne i riktig retning med plantebasert mat. Spis deg sunn og frisk. Invester først og fremst i deg selv, før du invester i boligsparing for ungdom.
Bruk energien din riktig. Vær kritisk, men åpen. Ikke døm før du finner din sannhet.
Ikke bruk voksne mennesker som forbilde når det gjelder feks drikkevaner. Alkohol er gift for kroppen din. Barn og ungdom utsettes for voksenes alkoholvaner i alle sammenhenger. Det er langt ifra bare foreldre som lærer barn drikkevaner. Hele samfunnet serverer denne giften. Overalt. Uavhengig om det er barn til stede. Det er stor forskjell på en symbolsk skål, og Norges drikkevaner. Eller uvaner/avhengighet. Marihuana er verdens mest allsidige plantemedisin. Den booster og hjelper cellene dine. Alkohol dreper og ødelegger. Alle mennesker som er negativ til denne planten, som lærere og politikere, er uvise, di tror på det di blir fortalt. Di tenker ikke selv. Di adapterer andres mening, som igjen muliggjør pengemaskinen bak. Di som står bak sier Marihuana er farlig, for å holde pengepressa igang. Tenk selv. Finn din sannhet. Søk på medisinsk Marihuana, så får du sannheten. Hopp over all informasjon som sier Marihuana er farlig Bruk denne guddommelige planten med opplæring og respekt. Spør lærere på skolen; Hva kan hemp brukes til? Hva er hemp? Miljøhensyn? Kan vi erstatte hemp for trær? Vær kritisk til løgnene skolene lærer deg. Det finnes plantasje som produserer Marihuana for barn. Ikke lytt til ufattelig uvise politikere. Søk på wikipedia. Marihuana har ikke drept ett menneske. Alkohol??????

Svaret sier seg selv, hvor trangsynt mennesker er.
Alkohol dreper cellene dine, setter en hjerne tilbake. Skaper kreft i menneskekroppen. Alkohol er lovlig!

Marihuana jobber sammen med cellene dine, og har aldri tatt liv. Kurerer hele kroppen.
Er ikke lovlig!

Mennesker blir fratatt verdens medisinplante fordi noen få skal tjene store penger. Hvor mange blir drept i det samfunnet kaller narkokrig? Bare å kalle det krig er svar i seg selv.

Mange barn har fått ett liv pga Marihuana. Norske politikere kan ikke se. Lukket og låst.

Samfunnet benytter planten totalt feil.

Til alle med kreft vil jeg anbefale å dyrke din egen Marihuana, lag juice av bladene, drikk omgående. Alle cellene dine bader i verdens beste medisin. Spis rå plantebasert mat, drikk juice, smoothie og vann.

Yoga, meditasjon og mindfullness er den viktigste investeringen for deg selv. Samfunnet skaper barn som er separert fra seg selv og naturen. Vi kommer ingen vei hvis vi ikke stopper separasjonen. Barn og ungdom må få sannheten om samfunnet slik at vi sammen kan forandre barn og ungdoms tankesett. Dine tanker og handlinger er adaptert fra alle og alt rundt deg. Få ditt eget tankesett. Bli vis.

Få respekt for deg selv. Når respekt er iboende vil målet om å elske seg selv danse av seg selv.

Vi trenger barn med selvtillit og eget tankesett.

Takk til wwwgreenspirit.no som belyser.

Filmer som hjelper deg å bli vis finner du under video i bloggen.

Visdom er en hel sirkel


In this Feb. 7, 2014 photo, seven year old girl Charlotte Figi.Charlotte’s Web

2019-02-12T14:40:34+01:00